Postzegelhandel Franco

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom op de website van Postzegelhandel Franco

Beste bezoekers,

Het postzegelseizoen 2019/2020 is alweer in volle gang, want de handel ligt zeker niet stil. U bezoekt nu een geheel vernieuwde site met weer veel informatie. Wij zijn er in ieder geval zeer tevreden over en het was de hoogste tijd om met een verse website voor de dag te komen. Uiteraard doen we ons best om deze informatie zoveel mogelijk te verversen. Op dit moment staan alle recente catalogi van verschillende merken vermeld.

Voor verdere produktinformatie verwijzen wij u naar de grotere leveranciers met bijbehorende brochures, die u kunt bekijken om vervolgens bij ons een bestelling te plaatsen.

Ook kunt u hier terecht om postzegels te kopen! Mogelijk heeft u nog vele manco's. Een mancolijstje is voldoende, wij kijken het voor U na! Stel een lijstje op, mail het ons, geef het af, alles in goed overleg! :)       

Ook taxeren wij vele verzamelingen/partijen en geven vaak telefonisch advies, gaan kijken of mensen komen met e.e.a. langs. Optioneel is het opkopen van postzegelverzamelingen, afhankelijk van het aangebodene.  

Privacywet: mei 2018

I.v.m. de invoering van de Privacywet ter bescherming van persoonsgegevens (AVG) zal Postzegelhandel Franco alle gegevens van onze klanten waarborgen. Wij zullen discreet met uw gegevens omgaan en deze niet zonder uitdrukkelijke toestemming met derden delen. Het opslaan van NAW-klantgegevens en e-mailadressen voeren we uit met toestemming van onze klanten en de gegevens van oud-klanten zullen we in principe niet langer dan 2 jaar bewaren en verwijderen.

De betalingsgegevens van klanten slaan wij óók niet op, deze staan vermeld in de beschermende omgeving van onze bank. Hetzelfde geldt voor de bewaartermijn van e-mailadressen, ook deze zullen we na 2 jaar verwijderen.
 
In Vlaardingen zijn we rijkelijk gesteld met twee postzegelverenigingen, leden van deze verenigingen krijgen korting bij hun aankoop. Op albums en toebehoren is dat over het algemeen circa 10% en op catalogi 5%.

Over het algemeen worden de bestellingen vrij snel geleverd, echter kan de levering van vnl. Stanley Gibbons catalogi wel eens langer duren. De oorzaak ligt bij de grote leveranciers, die ook op hun beurt geen grote voorraden meer willen hebben, nu eenmaal innerent aan onze hobby/handel. Heb daar begrip voor, dank!  

Kijk, zoek en laat van U horen, succes!!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu